Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Android- ja Google Uutiset
  0 0

  Samsung Galaxy S:n Android 2.2 -päivitys ei ole enää eilisestä lähtien ollut saatavilla siinä ilmenneiden ongelmien vuoksi. Mikäli et ehtinyt päivittämään aiemmin, joudut nyt odottamaan hetken pidempään Froyo -annostasi.

  0 0

  Uusi Youtube-ohjelma nyt saatavilla Android Marketista 2.2-laitteille. Päivitys parantaa huomattavasti käyttöliittymää ja lisää mahdollisuuden jakaa videoita esimerkiksi Facebookkiin.

  0 0

  Winampin kehittäjä Nullsoft on julkaissut suositusta Winamp-ohjelmastaan Android-version. Mukana seuraa widget ja  sync-toiminto, jolla voidaan pitää musakirjasto ajantasalla niin koneen kuin puhelimenkin välillä.

  0 0

  Samsung UK on julkaissut Twitter-sivullaan Galaxy S:n Froyo:n korjatun version julkaisuaikataulun. Näillä näkymin SGS-käyttäjät pääsevät nauttimaan toimivasta jäätyneestä jugurtistaan marraskuun loppuun mennessä.

  0 0

  Angry Birds on puzzle-peli, jossa vihaisia lintuja viskotaan suurella ritsalla kohti ilkeitä sikoja. Siat ovat poteroituneet yli 150 kentän kätköihin kolmessa eri episodissa. Pelaajan tehtävänä on ampua pieni parvi lintuja ilmaan ja tuhota siat.

  0 0

  Haluamme muistuttaa, että Androidsuomi.fi palvelukokonaisuuteen kuuluu uutisblogimme lisäksi myös keskustelualue ja Wiki jotka löytyvät sivun yläreunasta omien linkkiensä takaa ja tietenkin suorilla osoitteillaan http://forum.androidsuomi.fi/ ja http://wiki.androidsuomi.fi/. Lisäksi ylläpidämme myös Twitter- ja Facebook-ryhmiä jota kautta saat uusimmat artikkelimme suoraan suosimaasi sivustoon. Muistathan myös liittyä IRC-kanavallemme #android.fi IRCnetissä. Kanavalta löydät 170 aktiivista keskustelijaa antamaan vinkkejä ja auttamaan […]

  0 0

  Sampo Pankki julkaisi jo hetken aikaa iPhonelle löytyneen Mobiilipankki-sovelluksensa myös Androidille. Ohjelma löytyy ilmaiseksi Android Marketista. Käyttäminen edellyttää tietenkin tiliä Sammossa. Lähde: Sampo Pankki

  0 0

  Engadget sivusto on saanut käsiinsä aikaisen prototyypin Sony Ericssonin Playstation Phonesta, puhelin muistuttaa hyvin vahvasti ristisiitosta PSP GO:n ja X10 mini pron välillä. Laitteessa ei ole vielä S-E:n kustomoitua teemaa jonka puutos varmasti johtuu lähinnä aikaisesta prototyypistä. Laitteesta tiedetään vielä hyvin vähän, ainoat varmat speksit jota Engadget luettelee on MSM8655 prosessori (sama kuin Desire HD) […]

  0 0

  Elo-syyskuussa 2010 Samsung myi yli 12 000 Galaxy S -älypuhelinta Suomessa ja kyseinen malli nousi ajanjakson myydyimmäksi high-end älypuhelimeksi. Samsung vastaa kasvavaan Android-kysyntään, ja yrityksellä on tarjota Android-laite eri käyttötarkoituksiin.

  0 0

  Sisarblogimme Swedroid on julkaissut hauskalla tavalla retroilevan videon Xperia X10:n 2.1 päivityksen ominaisuuksista. Videossa on heidän tietojensa mukaan finaalia vastaava päivitys, joka tulee jakoon ensikuun aikana. Lähde: Swedroid

  0 0

  Android Market ohitti hetki takaperin 100 000 ohjelman rajapyykin ja ajattelimme täten kysyä teiltä, arvoisat lukijat, mitä ohjelmaa tai peliä ilman ette voisi elää? Jätä kommentti, ja ehkä juuri sinun suosikkiohjelmasi pääsee arvosteluumme. Toimituksen Apps-hörhön, Ezzyn, Top10 itse artikkelissa.

  0 0

  Saamme jatkuvasti tästä sähköpostia ja täten päätimme tehdä lyhyen ”APN for dummies”-ohjeen, jotta kaikki teistä saavat Android-laitteensa nettiin ja lähettämään MMS-viestejä. Tieto löytyy tietenkin myös wikistämme, mutta ajattelimme kuitenkin tehdä tästä artikkelin, sillä sähköpostitulvasta päätellen on tiedoille kuitenkin kysyntää.

  0 0

  Sony-Ericsson on vahvistanut puhelinten päivityksen alkavan tämän viikon sunnuntaina. Päivitys tulee ladattavaksi kaikille kolmelle eri X10 mallille samaan aikaan ja on saatavina OTA:na. Englanninkielinen lehdistötiedote asiasta luettavissa alta.

  0 0

  Kotimaisen Rovio:n huippusuosittu mobiilipeli, Angry Birds, saa jatkoa hieman erikoisella tavalla, sillä Rovio on tuonut markkinoille kuuluisat lintunsa pehmoleluina. Samoja lintuja jaettiin ilmeisesti useammassakin Angry Birds-promotilaisuudessa pitkin maailmaa, ainakin youtube-videoista päätellen. Eli ottakaa hupi irti myös IRL-puolella! http://shop.angrybirds.com/

  0 0

  Legendaarinen id Softwaren perustaja ja koodaaja Wolfenstein 3D, Doom ja Quake-pelien takaa, John Carmack, on vihjannut Twitterissä, että hänen tuoreesta projektistaan tulisi mahdollisesti Android-käännös.